kad pada crni petak


Dešava se da većina ljudi upravo na crni petak kupuje stvari koje im uopšte trenutno nisu potrebne već to rade jednostavno zato što su videli da je cena dosta snižena. Želite li maksimalno iskoristiti.


Tv Shop Crni Petak Black Friday Fights Happy Black Friday Black Friday

Kao i svake godine Crni petak u Hrvatskoj i svijetu održat će se u četvrtom tjednu studenog i ove će godine biti petak 26.

. Naravno Black Friday 2020 je odmah posle američkog Dana zahvalnosti koji uvek pada četvrtog četvrtka u novembru. Studeni nakon kojeg slijedi Cyber Ponedjeljak kojeg krase akcijske ponude tehnologije i gadgeta. Ove godine Crni petak pada u petak 26.

Ali treba biti pametan i isplanirati da ne kupujete ono što je nepotrebno i tako potrošite novac. Novembra odnosno nešto kasnije nego uobičajeno. Šta tačno predstavlja taj famozni Crni petak zašto se tako zove koji petak u godini je crni i koji su naši saveti za kupovinu saznaćete u današnjem postu.

Vladimir Živojinović RAS Srbija. I to smo ustanovili ove i prošlih godina. Studenog i premda će se uvijek naći oni koji gunđaju i protestiraju protiv uvoznih trendova većina se takvih glasova brzo stiša jednom kad stignu atraktivni Black Friday popusti 1.

Kada je Crni petak 2020 To znači da je Crni petak 2020 u godini pred nama 27. Crni Petak svake godine pada na drugi datum međutim ove godine je službeni datum 29. Kada je zavera konačno otkrivena.

I pripremati se za šoping ludnicu koja je svake godine sve veća. Crni petak Kada se pada i zašto je crn. Danas je Crni petak.

Ove godine Crni petak pada na 25. Crni petak je termin koji nam je gotovo svima jako dobro poznat a pogotovo osobama koji vole kupovati. Kad je crni petak.

Te iako gotovo da nema osobe koja ne zna što je i kad je Crni petak malo tko zna kako je crni petak nastao i zašto se baš zove crni. Što je Crni petak. I već ste se naoštrili pametni telefoni televizori kućni aparati patike cipele odeća i joj šta sve ne mami i teško je obuzdati se.

Mnogi su ga čekali punih godinu dana mnogi se prethodnih meseci ustežu od trgovine ne bi li jeftinije prošli baš na današnji dan. Kao i svake godine Crni Petak pada na zadnji petak u studenomeOve godine je to 26. Crni Petak je šoping blagdan koji se službeno održava dan nakon američkog Dana zahvalnosti te ga obilježavaju ogromni popusti i akcijske ponude tijekom vikenda.

U ranu jesen Hrvati obično u tražilicama počnu upisivati kad je crni petak. Nam dakle dolazi 26. Gurali ste se satima ispred nekih radnji planirali brojali koliko ćete parica uštedeti.

Naravno svi bismo voljeli kupovati međutim mnogi od nas su ograničeni financijskim sredstvima sa kojima raspolažemo. Time će samo gomilati bespotrebne stvari dok će se novčanik neosetno prazniti. S obzirom da je to neradni dan za nas imamo priliku baš poput državljana SAD uživati cijeli dan u šopingu.

Objavi oglas za posao. Predsednik Grant je saznao za ovu manipulaciju i naredio Trezoru SAD da u opticaj pusti ogromne zalihe zlata izazvavši tako da cene padnu. Crni petak je svakog četvrtog petka u mjesecu novembru dan nakon Dana zahvalnosti SAD.

Pa istina o Crnom petku je postala malo drugačija od vaše predstave o ovom danu koji je mogao da vas usreći jeftinom kupovinom. Crni petak 2022. Kada pada Crni Petak.

Crni petak je danas nešto ćemu se radujemo svake godine. Očekivano i ove godine najveće popuste treba očekivati na tehniku i na garderobu ali se ipak ne treba iznenaditi ukoliko popusti budu i mnogo manji nego što viđali do sada. Crni petak što znači.

Kao što je uobičajeno Crni petak je uvek na dan posle američkog praznika Dana zahvalnosti. Prošle godine su zabilježeni mnogi rekordi poput onog da je tijekom jednog dana zabilježeno čak 932 milijuna kupovina putem interneta. Prvi petak nakon američkog praznika Dana zahvalnosti koji se slavi u četvrtak.

Mnogi od nas prate sniženja od sezonskih sniženja do sniženja zbog kratkog roka upotrebe. Bogatstva su stvorena i izgubljena u tom jednom jedinom danu bankrotirao je čak i Grantov zet ali cilj je postignut - tročlani. Samo zašto se Black Friday uvek obeležava odmah posle The post Kada je Crni petak 2020.

Ovaj moderni praznik potekao iz Sjedinjenih Država pada u petak odmah iza Dana Zahvalnosti. Dakle Crni petak 2019 je 29. A ako vas zanima i kako će datumi održavanja praznika kupovine Black Friday izgledati za godine preda nama evo liste.

Nakon mnogo godina crni petak je došao i u naše krajeve. Svake godine najpoznatiji dan za kupovinu je u studenom a ove godine je to 2611. Crni Petak u Hrvatskoj što je i kada pada.

Bio je petak 24. Novembar što je Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Prije desetak godina bila je drugačija situacija kod nas domaći trgovci nisu pripremali posebne akcije i sniženja Crni petak ali smo povremeno vidjeli poneku.


Black Friday Crni Petak 2020


Crni Petak U Tehnomaniji Traje Nikad Duze Zivot Dnevni List Danas


Sta Je Crni Petak I Kako Je Nastao Ovaj Svetski Fenomen Gigatron Blog


Kada Je Crni Petak


Crni Petak Kada Se Pada I Zasto Je Crn


Crni Petak 2021 Padaju Cene Game Centar


Sta Je To Crni Petak Dormeo


Sta Je Black Friday Odakle Potice I Zasto Ga U Srbiji Pogresno Tumacimo Soping Ludilo Pocinje Biznis Telegraf Rs


Sta Je To Crni Petak


Black Friday Crni Petak 2021


Crni Petak 2020 2021 Kada I Sto Trgovinama


Sto Je Crni Petak I Kako Je Nastao Taj Pojam


Crni Petak 2020 2021 Zara Rezervirano Mohito H M


Poceo Je Crni Petak 2020 2021 U Zari Puno Odjece I Obuce


Crni Petak Kada Se Pada I Zasto Je Crn


Sta Je Crni Petak Za Prodaju Sa Velikim Popustima


Black Friday Ove Godine Pocinje Ranije Sport Vision


Crni Petak 2020 Najveci Black Friday Popusti Studio Berar Prodaja


Black Friday U Tehnomaniji Neverovatni Popusti 24 Novembra

Related : kad pada crni petak.